Normativa general 27è Torneig aleví, infantil i cadet

Data

27, 28, 29 i 30 de desembre
}

Horari

de 9:00 del matí a 19:00 de la tarda

Calendaris

Encara per determinar

La Normativa

Aquestes són les normes generals del Torneig

1- Les inscripcions estaran obertes fins el diumenge 9 de desembre de 2018 a les 15:00 de la tarda.

2- Les inscripcions s’hauran de fer mitjançant la pàgina web www.torneigcagatio.cat. El pagament també serà online, a través del mateix formulari es redirigirà a la pàgina del Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada. Si has d’inscriure dos equips, el nom del responsable ha de ser diferent per a cada equip inscrit.

3- El dilluns 10 de desembre es publicarà la relació d’equips inscrits a la web per evitar possibles equivocacions a les inscripcions. Les modificacions es podran fer per correu electrònic a activitats@esportigualada.cat, fins al dimarts 11 de desembre a les 15:00 de la tarda.

4- Preu d’inscripció és de 44,75 €/equip. Això inclou la competició a tots els esports: bàsquet, futbol, handbol i voleibol.

5- Categories per edats:

Aleví: del 2007 i 2008        Infantil: del 2005 i 2006   Cadet: del 2003 i 2004

6- Els equips estaran compostos per un mínim de 4 jugadors/es i un màxim de 6 i poden ser masculins, femenins i mixtes. Els equips mixtes hauran de tenir un mínim de 2 nois/es jugant a pista.

7- Un/a dels/les jugadors/es serà el capità/na i l’interlocutor/a amb l’organització.

8- Només estarà permesa l’entrada a les zones de joc als jugadors integrants dels equips inscrits al Torneig.

9- Hi haurà una medalla pel campió absolut de la classificació general de cada categoria. El premi es lliurarà al finalitzar l’última jornada, juntament amb una samarreta per a cada participant.

10- Els equips quedaran desqualificats el segon partit que no es presentin. Els equips desqualificats no seran obsequiats.

11- Si en una de les edats i categories no hi ha suficients equips, l’organització es reserva el dret d’agrupament per categories.

12- Qualsevol conducta antiesportiva suposarà la desqualificació immediata del/la jugador/a i, si persisteix, de l’equip.

13- L’organització no es fa responsable de les possibles pèrdues materials dels/les participants durant el torneig.

14- La inscripció en aquest campionat suposa la total acceptació de les normes. Qualsevol circumstància no prevista en aquestes bases serà competència exclusiva del Comitè de Competició format per membres de l’organització i la seva decisió serà inapel·lable.

15- Només podrà accedir a la pista de joc, un/a representant per equip.

Les normes dels esports

Consulta la normativa de cada esport del Torneig

Clica sobre la imatge per accedir a la normativa