Normativa prebenjamí i benjamí

Data

23 i 24 de desembre 

Horari

de 9 del matí a 3 de la tarda 

Calendaris

Encara per determinar, depenent de les inscripcions

La Normativa

Aquestes són les normes generals del Torneig

1- Les inscripcions estaran obertes  del 25 de novembre fins el diumenge 12 de desembre de 2021 a les 3 de la tarda.

2- Les inscripcions s’hauran de fer mitjançant la pàgina web www.torneigcagatio.cat, un cop omplert el formulari s’haurà de fer el pagament en línia clicant aquest enllaç https://inscripcions.esportigualada.cat/ServeisOnline

També es podrà fer el pagament per transferència bancària al número de compte ES45 0081 0365 25 0001341638 indicant el nom de l’equip i la categoria i enviar el comprovant de pagament al correu electrònic pmecagatio@gmail.com.

El pagament s’haurà de fer, com a molt tard el diumenge 12 de desembre a les 5 de la tarda. 

Si has d’inscriure dos o més equips, el nom del responsable ha de ser diferent per a cada equip inscrit.

Si teniu problemes o dubtes, en el moment de fer la inscripció o el pagament, podeu enviar un WhatsApp al número 620274016.

3- El dilluns 13 de desembre es publicarà la relació d’equips inscrits a la web per evitar possibles equivocacions a les inscripcions. Les modificacions es podran fer per correu electrònic a pmecagatio@gmail.com  fins el dimarts 14 de desembre a les 3 de la tarda.

4- Preu d’inscripció és de 32,75 €/equip. Això inclou la competició a tots els esports: bàsquet, futbol, handbol i joc tradicional.

5- Categories per edats:

Prebenjamins: Nascuts/des el 2014 i 2015  Benjamins: Nascuts/des el 2012 i 2013.

6- L’ús de mascareta és obligatori a tots el recintes esportius, excepte en el moment de jugar el partit.

7- Els equips estaran compostos per un mínim de 4 jugadors/es i un màxim de 6 i poden ser masculins, femenins i mixtes. Els equips mixtes hauran de tenir un mínim de 2 nois/es jugant a pista.

8- Cal un/a responsable per a fer d’interlocutor/a amb l’organització.

9- Hi haurà una samarreta per a cada participant i es lliuraran per equips i franges horàries per evitar les aglomeracions, pendent d’inscripcions.

10- Qualsevol conducta antiesportiva suposarà la desqualificació immediata del/la jugador/a i, si persisteix, de l’equip.

11- L’organització no es fa responsable de les possibles pèrdues materials dels/les participants durant el torneig.

12- La inscripció en aquest campionat suposa la total acceptació de les normes i la declaració responsable. Qualsevol circumstància no prevista en aquestes bases serà competència exclusiva del Comitè de Competició format per membres de l’organització i la seva decisió serà inapel·lable.

13- Només podrà accedir a la pista de joc, un responsable per a fer d’interlocutor/a per equip.