Normativa general 12è Torneig prebenjamí i benjamí

Data

23 i 24 de desembre

Horari

de 9 del matí a 3 de la tarda

Calendaris

Encara per determinar, depenent de les inscripcions

La Normativa

Aquestes són les normes generals del Torneig

 1. Les inscripcions estaran obertes des del 25 de novembre fins el diumenge 8 de desembre de 2019 a les 15:00 hores.
 2. Les inscripcions s’hauran de fer mitjançant la pàgina web www.torneigcagatio.cat, un cop omplert el formulari el responsable del grup (ha de ser major d’edat) haurà de fer el pagament on-line clicant aquest enllaç https://www.esportigualada.cat/incripcions-online, també es podrà fer el pagament per transferència bancària al número de compte ES45 0081 0365 25 0001341638 indicant el nom de l’equip i la categoria i enviar el comprovant de pagament al correu electrònic pmecagatio@gmail.com,com a molt tard el diumenge 8 de desembre a les15:00 hores. Si has d’inscriure dos o més equips, el nom del responsable ha de ser diferent per a cada equip inscrit.
 3. El dilluns 9 de desembre es publicarà la relació d’equips inscrits a la web per evitar possibles equivocacions a les inscripcions. Les modificacions es podran fer per correu electrònic a pmecagatio@gmail.com  fins el dimarts 10 de desembre a les 15:00 hores.
 4. Preu d’inscripció és de 31,60 €/equip. Això inclou la competició a tots els esports: bàsquet, futbol, handbol i Joc Tradicional.
 5. Categories per edats:
  1. Prebenjamins: Nascuts/des el 2012 i 2013
  2. Benjamins: Nascuts/des el 2010 i 2011.
 6. Els equips estaran compostos per un mínim de 4 jugadors/es i un màxim de 6 i poden ser masculins, femenins o mixtes. Els equips mixtes hauran de tenir un mínim de 2 nois/es jugant a pista.
 7.  Cal un/a responsable per a fer d’interlocutor/a amb l’organització.
 8. Hi haurà una samarreta per a cada participant.
 9. Qualsevol conducta antiesportiva suposarà la desqualificació immediata del/la jugador/a i, si persisteix, de l’equip.
 10. L’organització no es fa responsable de les possibles pèrdues materials dels/les participants durant el torneig.
 11. La inscripció en aquest campionat suposa la total acceptació de les normes. Qualsevol circumstància no prevista en aquestes bases serà competència exclusiva del Comitè de Competició format per membres de l’organització i la seva decisió serà inapel·lable.
 12. Només podrà accedir a la pista de joc, un/a representant per equip.